Meistä

Powerlandian tarina

More Power More Fun

Powerlandian tarina lähti siitä, että halusin virittää omaa autoa. Virittäminen ja optimointi muuttui matkan varrella mekaanisesta sähköiseksi. 2000 luvulla Jostain tuli vastaan ilmoitus, jossa Voimaa.com haki jälleenmyyjiä. Ostin omat laitteet ja lähdin toimintaan mukaan. Vuosien saatossa 2010 luvulla minusta kasvoi yksi Voimaa.com:in suurimmista jälleenmyyjista suomessa.

Optimointi ja ajoneuvojen tekniikka menee kokoajan eteenpäin, eli laitteet, mitä muutetaan ja ohjelmoidaan uudistuu. Kehityksessä mukana pysyäkseen on jatkuvasti opeteltava uutta, hankittava uusia työkaluja ja protokollia. Alkoi näyttää siltä, että ketjusta riippuvaisena jälleenmyyjänä en pysty pysymään kehityksessä mukana ja asiakkaille oli sanottava, ettei me pystytä tekemään tuollaista ajoneuvoa, saamme tehtyä vain vanhoja laitteita.

Siitä syntyi päätös, että pitää tehdä optimointia riippumatta muista omalla nimellä, hankkia sopivat työkalut ja ohjelmistot. Näin syntyi Powerlandia. Enää ei tarvitse sanoa, ettemme pysty tuota tekemään, vaan meillä onnistuu käytännössä kaikkien polttomoottorikäyttöisten ajoneuvojen optimointi ja virittäminen.

Nyt Powerlandia on yksi Suomen laajimmalle repertuaarille levinnyt toimija. Ymmärrämme asiakkaidemme polttoaine ja ad-blue kustannukset sekä huolet toimintavarmuudesta esim. egr,scr ja dpf järjestelmien osalta, ja juuri tämän ymmärryksen takia olemme olemassa.

Otahan yhteyttä.

Pekka Savolainen

Pekka Savolainen Powerlandia Oy
Pekka Savolainen, Powerlandia
Powerlandian Legends kilpa-auto jääradalla
Powerlandialla on vahva kokemus myös kilparadoilta

Ota yhteyttä

Meiltä onnistuvat käytännössä kaikkien polttomoottorikäyttöisten ajoneuvojen moottorien optimointi- ja viritystyöt. Ota yhteyttä, optimoidaan ajoneuvosi vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.