Moottorioptimointi

- Henkilö- ja pakettiautot -

Henkilö- ja pakettiautot

Henkilöautojen optimoinnissa tavoitteena on usein ajomukavuus ja turvallisemmat ohitukset, mutta lähes poikkeuksetta saamme myös polttoaineen kulutuksen hieman laskemaan.

Partikkeli- / Hiukkassuodattimen poistaminen käytöstä onnistuu useimpiin automerkkeihin, ja onkin usein huomattavan paljon edullisempi vaihtoehto kuin uuden suodattimen hankinta, ja tuo mukanaan kulutussäästöjä, sekä antaa mahdollisuuden useimmissa autoissa hieman reilumpaan tehon nostamiseen. Hiukkas/partikkelisuodattimen poistaminen on päällepäin täysin mahdoton huomata, eikä myöskään vaikuta katsastuksessa tehtävään päästömittaukseen.

RE85 / E85 on polttoaineena huomattavasti edullisempaa kuin bensa. Pystymme muuttamaan lähes kaikki bensiinillä toimivat autot / muutkin moottorit etanolille sopiviksi, jolloin polttoaineeseen käytettävä rahan määrä pienenee usein noin 30%. Turbolla varustetuissa bensa-autoissa tulee usein myös lisää tehoa polttoaineen vaihdon myötä. Etanoli palaa puhtaammin kuin bensa ja näin ollen vain parantaa pakokaasupäästöjä.

Ota yhteyttä

Jos sinun ajoneuvoasi ei löydy listalta, ota yhteyttä. Meiltä onnistuvat käytännössä kaikkien polttomoottorikäyttöisten ajoneuvojen moottorien optimointi- ja viritystyöt.

More Power More Fun